KerkWijzer informatie

kerkwijzer

Nog geen Acrobat reader, dan kunt u deze gratis downloaden via Adobe-reader
Voor  informatie KerkWijzer kunt u contact opnemen met het  Kerkelijk Bureau.

Abonnement
De KerkWijzer wordt bezorgd bij alle leden van de Protestantse Gemeente Voorburg.
Eénmaal per jaar krijgt u een verzoek om € 19,50 leesgeld te voldoen op rekening NL84 FVLB 0699 7418 58  t.n.v. Administratie Voorburgs Kerkblad.
Aan hen die buiten Voorburg wonen, wordt per jaar € 24,-  aan portokosten in rekening gebracht.
Voor abonnementen, advertententies, klachten, mededelingen of nieuws kunt u contact opnemen met het  Kerkelijk Bureau of via de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.van het Kerkelijk Bureau.

mw. A.C. Bronsveld-Voerman
dhr. H. Nauta
dhr. P. Vink

Kopij